Page content

article content

Real Madrid stalt Mink Peeters bij Lleida Esportiu

Mink Peeters Real Madrid Lleida EsportiuMink Peeters wordt voor het komend seizoen door zijn werkgever Real Madrid verhuurd aan Club Lleida Esportiu, uitkomend in de Spaanse Segunda B. De club uit Lérida speelt in een sterke competitie met onder andere FC Barcelona B, FC Villarreal B, FC Valencia B en Español B. De Catalaanse club wordt daarom door Real Madrid gezien als de ideale plek voor Mink om zijn carrière weer in een stroomversnelling te krijgen.

In 2014 maakte Mink Peeters de overstap van de Ajax-jeugd naar Real Madrid, waar hij op 16-jarige leeftijd al aansloot bij de Juvenil A. Mede door een aantal langdurige blessures kon hij destijds de hooggespannen verwachtingen niet waarmaken, waardoor de hoofdmacht helaas buiten beeld bleef.

Toch slaagde Mink erin zijn plek in het hoogste jeugdteam van de Koninklijke te heroveren en werd vorig jaar augustus zijn contract bij Real Madrid verlengd tot medio 2020; hiermee gaf Real Madrid aan nog steeds veel vertrouwen te hebben in de Nederlandse jeugdinternational. Een intermezzo in Nederland (VVV Venlo, Almere City FC) mondde echter uit in een teleurstelling, vandaar dat Real besloot Mink terug te halen naar Spanje.

Voor Mink is het nu van levensbelang dat hij speeltijd krijgt om zo wedstrijdritme op te bouwen en zijn kwaliteiten te laten zien. Zijn ultieme doel blijft namelijk onverminderd om uiteindelijk terug te keren bij Real Madrid.

Comment Section

0 reacties op “Real Madrid stalt Mink Peeters bij Lleida Esportiu

Plaats een reactie


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.