arrow_drop_up arrow_drop_down

Vanaf april 2018 opereren de broers Guus en Geert Peeters onder de naam Peleus Sports Management

Geert Peeters is actief als voetbal intermediair vanaf 2012 onder de naam PSI (Peeters Sport Inspiration) waarmee hij jonge voetballers begeleidde in het begin van een veelbelovende voetbalcarri√®re. In 2016 startte hij tevens een samenwerkingsverband met Guus Peeters onder de naam Soccer Inspiration, met als doel voetbal en marketing te combineren voor jonge voetballers.  

Om de activiteiten van beide bedrijven te bundelen en een officieel makelaarsbedrijf te starten werd begin 2018 gekozen voor de nieuwe naam Peleus Sports Management (met afdelingen in Nederland en Spanje) van waaruit begeleiding bij contractbesprekingen en transfers, marketing en persoonlijke begeleiding wordt aangeboden. 

Team Peleus

Geert Peeters

Algemeen Directeur,

KNVB Registered Intermediary,

FIFA Licensed Player Agent

Guus Peeters

Directeur Commercie en Marketing

Arnes Hadzikadunic

Internationaal Scout Balkan, Oost-Europaika

Het draait niet alleen om geld!

Onze visie op voetbal is anders. Anders dan van de meeste zaakwaarnemers; want draait het in deze wereld vaak vooral om geld, bij ons draait het vooral om plezier en uitdaging. Het plezier zit in het spelletje en dat plezier dat je van jongs af aan voor dat spelletje voelt moet blijven, ook als de onvermijdelijke tegenslagen om de hoek komen kijken.

De uitdaging is het zoeken naar de volgende stap. De beste volgende stap! En welke dat is, is voor elke voetballer weer anders. Daarom kiezen wij voor een meer dan persoonlijke begeleiding, waarbij we geen uitdaging uit de weg gaan. En daarbij worden zijpaden niet geschuwd; integendeel, de uitdaging ligt volgens ons vaak juist in het onbekende.

Peleus Sports Management begon ooit toen Geert Peeters doorkreeg dat zijn zoon meer dan gemiddeld getalenteerd was als voetballer. In de loop van de jaren is zijn netwerk en zijn kennis van alle randzaken enorm uitgebreid. Guus Peeters is al jaren actief als marketeer en past precies in het plaatje van innovatie dat Peleus Sports Management voor ogen heeft. 

Wat wij bieden

Persoonlijke begeleiding

Wij helpen je de beste keuzes te maken op het juiste moment! School, studie, carrière na het voetbal. Maar ook huisvesting en je sociale netwerk.

Sportieve begeleiding

Wij hebben alles vanuit eigen ervaring geleerd en zo een doeltreffend pad uitgestippeld waar jij de vruchten van kunt plukken.

Zakelijke begeleiding

Transfers, contractbesprekingen, juridische ondersteuning, marketing, personal branding, sponsoring, commerciële begeleiding.