Page content

article content

Mink tekent contract bij FK Cukaricki

Mink Peeters heeft zich officieel verbonden aan FK Cukaricki, een club uit de hoogste Servische voetbalafdeling. De Serviërs hebben naar verluid grote plannen met de jonge aanvallende middenvelder. Na lang onderhandelen is de overgang van Real Madrid naar de Servische club uiteindelijk een feit. Op zijn Twitteraccount bedankt Mink de Madrileense club waar hij 4 jaar speelde uitbundig: “Real Madrid thank you for the last years, it was a pleasure to play for the biggest club in the world”.

Met de overgang naar de club uit Belgrado hoopt Mink zijn carrière weer nieuw elan te geven. FK Cukaricki eindigde vorig jaar als vierde in de Servische competitie, het moest alleen de bekendere stadgenoten Rode Ster en Partisan en runner-up Radnicki Nis voor zich dulden. De club verdiende daarmee Europees voetbal maar werd vorige week in de tweede voorronde van de Europa League uitgeschakeld door het Noorse Molde. De ambitie van de club is desondanks om ook dit jaar weer mee te doen voor de hoogste plaatsen in de Servische competitie.

Mink heeft er in ieder geval zin in: “”Happy to sign for Cukaricki, excited to start here and find my way back to the top”.

Comment Section

1 reactie op “Mink tekent contract bij FK Cukaricki


Door J.K op 8 augustus 2019

Heel veel succes in Belgrado!!!

Plaats een reactie


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Klik gerust eens door onze categorieën heen: