Page content

article content

Jeffrey de Lange kampioen met Ajax O19

Jeffrey de Lange kampioen met Ajax onder 19Zaterdag is Jeffrey de Lange kampioen geworden met Ajax O19. De betrouwbare sluitpost won met zijn team de cruciale wedstrijd tegen Feyenoord O19 met 3-1 en was daardoor niet meer in te halen voor de concurrentie. Het is het vierde jaar op rij dat Ajax onder 19 de titel pakt.
Jeffrey de Lange speelde een belangrijke rol in het kampioenschap van dit jaar. Zo hield hij bijvoorbeeld 11 wedstrijden op rij zijn doel schoon, een unieke prestatie voor de keeper en zijn verdediging die zelfs de landelijke pers haalde. In totaal kwam Jeffrey in 28 duels tot een totaal van 20 clean sheets. Een werkelijk verbluffend gemiddelde!
Omdat Ajax hem niet genoeg zekerheid kon bieden over zijn toekomst koos Jeffrey er onlangs toch voor om zijn carrière voort te zetten bij FC Twente. Daar sluit hij aan bij Jong FC Twente en zal hij in de toekomst wellicht de concurrentie aangaan met doelman Jorn Brondeel voor een plek onder de lat bij het eerste elftal.
Voorlopig gaat Jeffrey echter even genieten van het succes van zijn huidige team. Niet te lang overigens want a.s. dinsdag wacht alweer de bekerfinale tegen PSV.

Jeffrey, ook van Soccer Inspiration feliciteren we je van harte met dit succes!

Een verslag van de wedstrijd tegen Feyenoord vind je op de site van Ajax Showtime.

Comment Section

0 reacties op “Jeffrey de Lange kampioen met Ajax O19

Plaats een reactie


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.