arrow_drop_up arrow_drop_down

Arnes Hadzikadunic

Scout (Balkanlanden en Oost-Europa)

Nederlander met Bosnische roots

Arnes Hadzikadunic is geboren in Bosnië-Herzegovina en kwam op 3-jarige leeftijd met zijn  ouders naar Nederland. Hij heeft altijd intensief contact gehouden met het land van zijn voorouders, vooral ook op voetbalgebied.

Arnes gold zelf jarenlang als groot voetbaltalent; dat hij niet uiteindelijk als voetballer is doorgebroken komt voornamelijk door groot blessureleed dat hem uiteindelijk deed besluiten meer vanaf de zijlijn met het voetbal bezig te gaan. 

Menig Bosnisch voetbaltalent volgt hem al op Instagram, en steeds meer zaakwaarnemers en journalisten weten hem ook te vinden. Zijn kennis van het Bosnische voetbal (en dat van de buurlanden Kroätië, Slovenië en Servië) is groot.

In de afgelopen jaren heeft Arnes zijn netwerk flink weten uit te breiden en hij mag inmiddels gezien worden als expert op het gebied van voetbal in de Balkan en Bosnië-Herzegovina in het bijzonder. 

Door zijn toedoen ondersteunt Peleus momenteel al enkele talenten met Bosnische roots; door zijn dubbele afkomst wint hij snel het vertrouwen van spelers uit Bosnië en omringende landen.

Een ambitie van Arnes is ook om als voetbalanalist wedstrijden tussen Nederlandse clubs en clubs uit de Balkanlanden van commentaar te voorzien. Zowel in kennis als in spreekvaardigheid is hij daarvoor zeer geschikt. Een e-mail naar info@peleus.nl volstaat om met hem in contact te komen.

Naast expertise over het voetbal in de Balkanlanden is Arnes ook goed op de hoogte van andere kleinere competities, vooral in Oost-Europa. Hij zegt van zichzelf dat hij verslaafd is aan tabellen, ranglijsten en feiten, iets wat hem natuurlijk erg goed van pas komt bij zijn scoutingwerkzaamheden. Zo is hij vaak als een van de eerste op de hoogte van de ontwikkeling van dan nog onbekende jonge spelers.

Kortom, Arnes Hadzikadunic is de ideale intermediair als het gaat om jonge spelers die hun weg willen vinden naar Nederland, Duitsland, België of andere landen in West-Europa.

Wie is Arnes Hadzikadunic?

Arnes Hadikadunic is in 1989 geboren in Bosnië-Herzegovina. Hij heeft de Nederlandse nationaliteit.
Hij spreekt de Bosnische taal vloeiend en kan dus ook uitstekend communiceren in het Servisch en Kroatisch.
Arnes haalde de top van het Nederlandse amateurvoetbal, maar door blessures kwam het nooit tot een profcarrière
Arnes heeft een grote feitenkennis m.b.t. clubs, spelers en competities, niet alleen in de Balkanlanden, maar ook in landen in Oost-Europa, zoals Polen, Slowakije en Bulgarije.
Zijn ambitie is om als scout jonge voetballers te helpen in hun carrière,met een nadruk op de uitwisseling tussen de Balkanlanden en Oost-Europa enerzijds en Nederland, België en Duitsland anderzijds.