Page content

article content

3 Talenten gaan mee op trainingskamp met eredivisieselecties

Voor 3 talenten van Soccer Inspiration begint het jaar 2018 meer dan voortreffelijk, ze gaan namelijk mee met de selecties van hun eredivisieclub op trainingskamp. Zowel Jeffrey de Lange van FC Twente als Jizz Hornkamp van SC Heerenveen verruilen de druilerige Hollandse winter voor het zachtere klimaat van Spanje, Cody Gakpo vliegt met het eerste van PSV mee naar Florida.

Jeffrey de Lange (Jong FC Twente)Jeffrey de Lange (FC Twente)

Jeffrey de Lange kwam afgelopen zomer over van Ajax onder 19 naar FC Twente. Bij het hoogste jeugdteam van Ajax had de doelman veel indruk gemaakt, o.a. door in één seizoen liefst 20 keer de nul te houden. In eerste instantie werd hij aangetrokken als vaste keeper voor Jong FC Twente dat in de derde divisie bivakkeert. Na een succesvol verlopen eerste seizoenshelft kijkt de 19-jarige keeper al graag vooruit, de trip naar San Pedro del Pinatar is voor hem een volgende stap in zijn steeds interessanter wordende carrière.

Jizz Hornkamp (Jong SC Heerenveen)Jizz Hornkamp (SC Heerenveen)

Jizz Hornkamp speelde voor Ajax en AZ voordat hij bijna drie jaar geleden naar de B-jeugd van Heerenveen kwam. Voor de nu 19-jarige spits van Jong SC Heerenveen die dit jaar al eens 4 x scoorde in één wedstrijd en ook al een aantal keren sfeer mocht proeven op de bank bij het eerste elftal, is het trainingskamp in het Spaanse La Manga de volgende uitdaging, wie weet wat er nog meer komen gaat dit jaar.

Cody Gakpo (PSV Onder 19)Cody Gakpo (PSV)

Voor Cody is het aansluiten bij het eerste elftal al geen unicum meer. Afgelopen zomer was hij ook al mee op het trainingskamp naar Zwitserland en speelde hij met het eerste mee in de finale van de Mandemakers Cup. Het gaat dan ook bijzonder goed met het 18-jarige talent van PSV, die doorgaans zijn wedstrijden nog speelt in het Onder 19 team van Mark van Bommel. Deze winter is het decor Orlando, Florida, waar PSV twee Braziliaanse clubs treft in de Florida Cup.

 

Comment Section

1 reactie op “3 Talenten gaan mee op trainingskamp met eredivisieselecties


Door H. Konings op 5 januari 2018

Doen jullie goed daar bij Soccer Inspiration.
Lijken me echt grote talenten.

Plaats een reactie


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.